Lilin Herlina - Jaket Iki Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 149K

Date: 09 Sep 2017

Duration: 05:16

Likes: 615

Lilin Herlina - Jaket Iki Video :

Description:

Lilin Herlina - Jaket Iki, Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapakake aku
ADVERTISING

Mbok lepas jaketmu, njur mlayoni aku
Kangen tak suntek, ing rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip, saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapakake aku
Mbok lepas jaketmu, njur mlayoni aku

Kangen tak suntek, ing rangkulanmu
Prapatan jalan mastrip, saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu, sak tenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki, udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki, tresnaku sansoyo gati
Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap, aku ngerti
Sorot ing mripatmu, kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni
Gerimis soyo deres, nganti podho ora ngerteni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lilin Herlina - Jaket Iki Mp3 Gratis, download mp3 Lilin Herlina - Jaket Iki, download musik Lilin Herlina - Jaket Iki, download Video Lilin Herlina - Jaket Iki, Lilin Herlina - Jaket Iki mp4
Download Lagu