O Music Testu

Music test predstavlja muzičku manifestaciju koja pruža priliku mladim, talentovanim i neafirmisanim muzičarima da započnu svoju muzički karijeru. Cilj manifestacije je promocija kvalitetnog ROCK, RAP, POP zvuka.

Prva Music Test manifestacija je organizovana 2014. godine, kada je dobila podršku od Grada Beograda. Takođe, neki od najuticajnijih muzičara (Miroslav Živanović Pile – Alisa, Miša Aleksić – Riblja Čorba, Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Sajsi MC, Ila) su prepoznali potencijal i kvalitet Music Test-a, a sve to su pomno pratili naši medijski prijatelji i pokrovitelji. Music Test podstiče takmičarski duh, oslobodu izražavanja i kreativnost, ali ima i za cilj edukaciju muzičkih talenata kao i davanje doprinosa razvoju kulturnog i umetničkog života Srbije.

Program manifestacije uključuje 7 AUDICIJA na kojima se predstavljaju hrabri muzičari. Najtalentovaniji prolaze u POLUFINALNO, a zatim i u FINALNO VEČE, sa kog izlaze 3 POBEDNIKA.

Pobednike očekuje SNIMANJE ALBUMA i  VIDEO SPOTA.

Na audiciju pozivamo sve muzičke autore koji sa sobom nose strast prema muzici i spremnost za upuštanje u muzičku avanturu, a Music Test Vam daje mogućnost da pokažete zašto baš Vi treba da zauzmete mesto na muzičkoj sceni.