Muzička manifestacija Music Test

Muzička manifestacija Music Test

16.12.2014.

Muzička manifestacija Music Test

– Novi muzički izazov –

Music Test predstavlja pionirski poduhvat festivala sa fokusom na neafirmisane i demo bendove, koji su spremni da ostvare zavidne muzičke karijere. Akcenat je stavljen na muzičare širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije, i to u sledeća tri žanra: ROCK, POP i RAP.

Do sada je održano 7 audicija. Polufinalno veče održaće se u subotu, 20. decembra sa početkom u 20 časova u N.U. Božidar Adžija, kada će se publici predstaviti najbolji izvođači, njih dvadeset jedan.

Veliko finale i proglašenje pobednika održaće se u nedelju, 21. decembra, u Domu omladine, sa početkom u 20 časova, kada će nastupiti 10 najboljih takmičara. Stručni žiri, u sastavu:Ivana Jordan (pop), Dragan Krle Jovanović (rock) i Bane Kovačević 187 (rap) izabraće po jednog pobednika iz sva tri žanra (prvo mesto za svaki muzički žanr).

Nagrada za prva tri mesta su snimanje master 9 pesama, snimanje spota, kao i pokloni muzicke kuće Artist Systems, prijatelja manifestacije.

Poslednje, finalne večeri, pored takmičara nastupiće i doajeni naše pop, rok i rap scene, koji će svojim prisustvom uveličati ovaj događaj i podržati mlade muzičare u daljem razvoju njihove karijere.

Manifestacija Music Test dobila je podršku Grada Beograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Riblja čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Sajsi MC, Ila, kao i podršku novinara, kao što su: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.

– Press konferencija (neformalno druženje) održaće se u holu Doma omladine u sredu, 17. decembra sa početkom u 12 časova, povodom velikog finala i proglašenja pobednika koje će se održati 21. decembra u Domu sindikata,sa početkom u 20h.

Author:

Molimo Vas odgovorite na Anti-Bot pitanje * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.